بیماری های مفصلی و درمان برخی از انواع آن با زالو درمانی
از زالو برای درمان بسیاری از بیماری های مفصلی استفاده می شود. شرح این موارد ذیلا آمده است:
الف) آرتروز : آرتروز به معنی فرسودگی مفصل است و به طور طبیعی در افراد مسن شدیدتر ظاهر میشود و مفاصل زانو ، شانه ، ران و انگشتان بیشتر مبتلا میشوند و درد به علت فرسودگی غضروف و عكسالعمل حاصله ایجاد میشود. زالو درمانی قادر به ترمیم فرسودگی غضروف نیست ، بلكه به احتمال قوی با كنترل تورم باعث كاهش درد میشود.
زالو اندازی در درمان آرتروز بخصوص آرتروز زانو تأثیر بسیار زیادی دارد در این گونه موارد باید زالو اندازی 2-3 مرتبه تكرار شود.
در یك مطالعه 105 بیمار مورد بررسی قرار گرفتند 54 نفر آنها مبتلا به آرتریت روماتوئید و 51 نفر مبتلا به استئوآتریت بودند هر بیمار 1 تا 5 مرتبه تحت زالو درمانی قرار گرفت. زالوها روی منطقه دردناك انداخته شدند. در تمام بیماران در بطور چشمگیر كاهش یافت، دردها ماهیچهای نیز بطور قابل ملاحظهای كاسته شد. و نتیجه این تحقیق در كنگره روماتولوژی اروپا در 23 ژوئن 2002 ارائه شد. در یك مطالعه دیگر 16 بیمار 9 تا 69 ساله مبتلا به درد زانو با تشخیص استئوآرتریت تحت درمان با زالو قرار گرفتند. 10 بیمار بهبودی كامل یافتند.
گفته میشود اثرات درمانی زالو در آرتروز و آرتریت به دلیل وجود آنزیم ژله مانندی بنام Orgelase در بزاق جانور است.
ب) اسپاسم و دردهای عضلانی : با زالو اندازی روی مناطق دردناك میتوان درد را كاهش داد و اسپاسم را بر طرف كرد.
ج) رماتیسم مفصلی : در این بیماری در نتیجه فشار تورم حاد در مفصل درد ایجاد میشود. زالو درمانی به وسیله كنترل تورم حاد ، درد مفصل را كاهش میدهد. زالو مستقیماً روی مفصل آزرده گذاشته میشود كه بیشترین تأثیر را دارد. در رماتیسم مفصلی زالو درمانی فقط یك روش كمكی است ولی به تنهایی كافی نیست.
3) صدمات : زالو درمانی موقعیت خوبی را در درمان كوفتگیها ، صدمات ، خون مردگی و ورم كسب كرده است. همچنین نتایج خوبی در عفونت بریدگی و غیره داشته است. از دیگر موارد بهبودی صدمات به وسیله زالو درمانی میتوان به موردی اشاره نمود كه بعد از گذشتن 4 ماه از فرو رفتن تكه شیشهای در كف پا ، تورم و روم همراه با چرك زیاد مشاهده شد كه به وسیله 4 زالو روزانه، بعد از 8 روز درمان شد. صدماتی که با زالو درمانی قابل درمان هستند به شرح زیرند:
الف) هماتوما : هماتومهای بزرگ میتواند برای بیمار دردناك باشد و باعث بسته شدنج جریان خون به آن محدوده شود. با گذاشتن زالو در اطراف هماتوم، میتوان هماتوم را درمان كرد.
ب) كشیدگی : كشیدگی به علت كشش زیاد بر روی یك عضو ایجاد میشود. كشیدگی مچ پا بر اثر تمرینات ورزشی ، یك كشیدگی ضایعهای دردناك میباشد كه معمولاً همراه با هماتوم و تورم است. زالو درمانی برای هماتوم بافتهای آسیب دیده (ضربه دیده) مفید است و خون و مواد محبوس شده دریافت را تخلیه (درناژ) میكند و از آسیب بیشتر به بافت جلوگیری میكند. زالوی پزشكی به طور مستقیم روی ضایعه گذاشته میشود. بیمار بهبود درد و جریان خون را به خوبی تجربه میكند و بسیار سریع و زود درمان میشود.
منبع: کتاب زالو درمانی در طب سنتی و طب رایج
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر